Γενικά για το site

 Το site σας έχει υλοποιηθεί χρησιμοποιώντας το Joomla, το οποίο είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System ή CMS) ανοικτού λογισμικού (open-source) στον κόσμο , με δεκάδες κερδισμένες διακρίσεις και βραβεία.

Χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο για την δημιουργία κάθε είδους site, από απλές προσωπικές ιστοσελίδες μέχρι πολύπλοκα εταιρικά sites. Έχει δημιουργηθεί μια τεράστια κοινότητα χρηστών σε ολόκληρο τον κόσμο που το χρησιμοποιούν καθημερινά, το υποστηρίζουν και το επεκτείνουν.

Θα σας δώσουμε μερικά νούμερα  για να καταλάβετε πόσο διαδεδομένο είναι:

  • Έχει γίνει download περισσότερες από 15.000.000 φορές, με ρυθμό 250.000 downloads την ημέρα!
  • Έχει περισσότερους από 200.000 γραμμένους χρήστες στο forum του!
  • Υπάρχουν περισσότερες από 4.200 επεκτάσεις του, δηλαδή εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν και να του προσθέσουν νέες δυνατότητες!

Μπορείτε, λοιπόν, να αισθάνεστε σίγουρος ότι το σύστημα που έχει χρησιμοποιηθεί για το site σας είναι ίσως το κορυφαίο στον κόσμο και ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζεται και να εξελίσσεται για πολλά χρόνια ακόμα, εξασφαλίζοντας την επένδυση σας σε αυτό.

Επίσης, αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε «εγκλωβιστεί» σε μια κλειστή τεχνολογία που ελέγχεται πλήρως και υποστηρίζεται από μια εταιρεία αλλά έχετε δυνατότητα επιλογής καθώς υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός εταιρειών και ατόμων που γνωρίζουν το Joomla! και μπορούν να σας στηρίξουν στην χρήση του και στην επέκταση του. 

we are hiring
Follow us on Google+