Το Κέντρο Υποστήριξης της ClickMedia είναι το σημείο που θα βρείτε συγκεντρωμένες χρήσιμες πληροφορίες, οδηγίες και προγράμματα σχετικά με την διαχείριση του site σας.

diaxeirisi

Διαχείριση Site

Μάθετε ή θυμηθείτε πως μπορείτε να εκτελέσετε τις πιο συνηθισμένες εργασίες για να διαχειρισθείτε το site σας. Οι γνώσεις που περιέχονται σε αυτή την ενότητα επαρκούν για να εκμεταλλευθείτε σε πολύ μεγάλο βαθμό το site σας.

email

Σύνδεση E-mail

Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συνδέσετε το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε εγκαταστημένο στον υπολογιστή σας με τον λογαριασμό email σας.

download

Download Area

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας χρήσιμα προγράμματα, έγγραφα, οδηγίες και εγχειρίδια. Κάποια αρχεία ίσως να απαιτούν να έχετε συνδεθεί νωρίτερα για να μπορέσετε να τα κατεβάσετε.

seo

Οδηγίες για SEO της Google

Η Google έχει δημοσιεύσει έναν κατανοητό οδηγό για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να βελτιστοποιήσει το site του για τις μηχανές αναζήτησης. Αν και απευθύνεται σε αρχάριους, δεν είναι για τον καθένα καθώς απαιτεί ένα επίπεδο τεχνικών γνώσεων.

gnosi

Βάση Γνώσης

Επιλεγμένα άρθρα για θέματα που σχετίζονται με το internet, όπως το μάρκετινγκ στο internet (Internet Marketing), το μάρκετινγκ μέσω μηχανών αναζήτησης (Search Engine Marketing - SEM), την βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization - SEO).

usefull

Χρήσιμα & Ενδιαφέροντα

Ειδήσεις, νέα και εξελίξεις που θα πρέπει να γνωρίζει οποιοσδήποτε αξιοποιεί το internet επαγγελματικά ή θέλει να παραμένει ενημερωμένος για τις εξελίξεις στον χώρο.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+