Γνώμες πελατών μας

Ζωή Νασσιάρα – Ιδιοκτήτρια Papadatoshome

papadatos

Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα e-commerce που μας δίνει την δυνατότητα να μεταφέρουμε αυτούσια την -ευέλικτη- εμπορική πολιτική του καταστήματος online αλλά και η ευκολία χρήσης συνετέλεσαν στο να επιλέξουμε την ClickMedia για την κατασκευή του e-shop μας.

Μετά από 14μηνες η επιστροφή της επένδυσης ήταν υπέρ του δέοντος καλή, ενώ η συνεργασία με την ClickMedia μας βοήθησε να ιεραρχήσουμε τις online ανάγκες μας αλλά και καταστρώσουμε νέες στρατηγικές σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Νιώθουμε πολύ άνετα να ακολουθήσουμε πιστά μια συμβουλή – πρόταση από την ClickMedia

“Μετά από 14 μήνες η επιτυχία του E-shop ήταν ανέλπιστη, ,όχι μόνο από αύξηση τζίρου, αλλά και από νέους πελάτες στο κατάστημα!”

“Είμαστε τόσο ικανοποιημένοι με την επιτυχία του E-shop και την συνειισφορά της ClickMedia σε αυτή, που νιώθουμε πολύ άνετα να ακολουθήσουμε πιστά μια συμβουλή – πρόταση τους για την βελτιστοποίηση του.

Δείτε το site

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+