Γνώμες πελατών μας

Δεμένεγας Κώστας – Υπεύθ. Μηχανικός Ακουστικής της Noise Control

noise control

Οι ιδέες και η κατεύθυνση που μας δώσατε έφταναν για να πάρουμε την απόφαση να κατασκευάσετε εσείς το νέο μας site. Μας δώσατε την ευκαιρία να καταλάβουμε και εμείς οι ίδιοι τις ανάγκες μας, να δουλέψουμε καλύτερα και να εξυπηρετούμε το κοινό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πράγμα που μας ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό.

Επομένως, τα σχόλια των πελατών μας είναι πολύ θετικά και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους, σε συνδυασμό με το ότι το χρονοδιάγραμμα που είχαμε ορίσει  για την κατασκευή του site τηρήθηκε απόλυτα. Καταφέραμε έτσι να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε βάλει την δεδομένη χρονική στιγμή και σας ευχαριστούμε γι αυτό.

“Μας δώσατε τις λύσεις, μας βοηθήσατε να εξοικονομήσουμε χρήματα, μας τιμολογήσατε πολύ καλά. Αυτό στις μέρες μας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση”

“Προτού έρθουμε σε επαφή θεωρούσα πως η κατασκευή ενός website αποτελεί για μια εταιρεία κάτι απλό και τυποποιημένο. Ευτυχώς δεν ακολούθησα αυτήν την λογική στη δική μας ιστοσελίδα”

Δείτε το site

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+