Το newsletter αποτελεί το όχημα για να προωθήσετε άμεσα τόσο το site σας όσο και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε μέσω  διενέργειας καμπάνιας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email marketing).

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με email marketing

Αυξήστε τις πωλήσεις σας!

Τα newsletters (μαζική αποστολή emails) είναι εργαλείο για την επιτυχία του site αφενός γιατί αποτελούν ένα βασικό παράγοντα για την αύξηση των πωλήσεων και αφετέρου γιατί λειτουργούν ως άμεσος μηχανισμός επικοινωνίας μεταξύ της εταιρείας και των πελατών για περαιτέρω προωθητικές ενέργειες.

Άμεση επικοινωνία με πολύ χαμηλό κόστος!

Το κόστος αποστολής ανά μήνυμα είναι πολύ χαμηλό και για αυτό το λόγο θεωρείται ως το καταλληλότερο μέσο για να προωθήσει, να μεταφέρει το μήνυμά σας άμεσα σε χιλιάδες αποδέκτες, όπου υπάρχει internet.

Μάθετε ποιος σας διαβάζει! Μετρήσιμα αποτελέσματα

Μετρήσιμα αποτελέσματα newsletter

Υπάρχουν ειδικά εργαλεία μέτρησης της αποτελεσματικότητας του newsletter, τα οποία είναι σε θέση να καταγράψουν το ποσοστό των newsletters που διαβάστηκαν, ή διαγράφηκαν αμέσως ή απλά κατέληξαν στα spam.Επιτρέψτε μας να διαβάσουμε σωστά αυτά τα στοιχεία και να προχωρήσουμε στην δημιουργία newsletter που ταιριάζει στην δραστηριότητά σας και στο μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε. Η ομάδα μας διαθέτει γνώση του μέσου και των τεχνικών που αποδίδουν, επαγγελματισμό στην προσέγγιση του καθώς και μεθοδικότητα και συνέπεια στη χρήση του.

Τεχνογνωσία στην δημιουργία newsletter

Ενημερωτικό, προϊοντικό ή απλά ένα ακόμα Newsletter;

Η απάντηση είναι η εξής μια: ένα newsletter οφείλει να έχει χαρακτήρα! Και αυτό η ClickMedia το γνωρίζει πάρα πολύ καλά! Όποιο και αν είναι το μήνυμά που θέλετε να επικοινωνήσετε, η ClickMedia έχει στη διάθεσή της όλα τα εργαλεία αξιοποίησης web, ώστε να δώσει στο newsletter σας τη διάσταση που του αξίζει.

email marketing

Δίπλα σας σε κάθε βήμα

Η ομάδα μας είναι σε θέση να σχεδιάσει για εσάς την καμπάνια Email marketing (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) που ταιριάζει στην επιχείρησή σας από τον σχεδιασμό του εικαστικού template που συνάδει με την εταιρική σας ταυτότητα (tailor made newsletter), να προσφέρει τη συμβολή αλλά και συμβουλή της σε ότι αφορά το υλικό περιεχομένου-συλλογή, σύνταξη, επιμέλεια- μέχρι και την αποστολή των emails.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε την προωθητική ενέργεια που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

 

 

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+