Το διαδίκτυο είναι ο ιδανικότερος και αποτελεσματικότερος τόπος προβολής, καθώς τα οφέλη που προκύπτουν είναι πολλαπλά. Ωστόσο, η αποτελεσματική διαδικτυακή διαφήμιση ιστοσελίδων απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, βαθειά γνώση του χώρου του διαδικτύου και των δυνατοτήτων που αυτό παρέχει, έτσι ώστε να απολαύσετε όλα τα οφέλη που προκύπτουν από την διαδικτυακή προβολή της επιχείρησής σας.

Προσεγγίστε το κοινό που σας ενδιαφέρει

Προσεγγίστε το κοινό που σας ενδιαφέρει

Κανένα άλλο μέσο δεν σας επιτρέπει να απευθυνθείτε με τόση ακρίβεια στο κοινό που σας ενδιαφέρει. Η διαφήμιση στο ιντερνετ σας προτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό κριτηρίων (γεωγραφικά, δημογραφικά, επαγγελματικά, ενδιαφέροντος, site που θα δημοσιευθεί η διαφήμιση, είδος συσκευής του χρήστη, γλώσσα κ.α.) προκειμένου να εμφανισθεί η διαφήμιση σας μόνο στο κοινό που απευθύνεστε, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής σας δαπάνης.

Απλά, οικονομικά και αποτελεσματικά!

Απλά, οικονομικά και αποτελεσματικά!

Το κόστος των online ενεργειών διαφήμισης είναι σημαντικά μικρότερο συγκριτικά με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα που προσφέρει η διαφήμιση στο ίντερνετ είναι ότι κάθε ενέργεια αξιολογείται άμεσα, σε πραγματικό χρόνο, καθώς οι πλατφόρμες για τη διαφήμιση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο παρέχουν τα κατάλληλα εργαλεία μέτρησης της αποτελεσματικότητας και βοηθούν στην αξιολόγηση των ενεργειών. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την επιτυχία του διαφημιστικού σας μηνύματος καθώς έχουμε τη δυνατότητα να επέμβουμε στην καμπάνια σας, να κάνουμε διορθώσεις και να την βελτιστοποιήσουμε.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Όποιον τρόπο online διαφήμισης και αν επιλέξουμε ως ιδανικό για την περίπτωση σας (στις σελίδες των αποτελεσμάτων αναζήτησης του Google, στα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook ή το Linkedin, στις σελίδες άλλων sites που είναι συναφή με το αντικείμενο σας), ο σκοπός είναι πάντα να δημιουργήσουμε πρόσθετη κίνηση στο site σας, ώστε αυτοί οι επισκέπτες να γίνουν τελικά πελάτες σας. Ακόμα, όμως, και να μην κάνει κάποιος κλικ στην online διαφήμιση σας, έχετε αναλογιστεί πόσα εκατομμύρια μάτια θα δουν το μήνυμα σας;

διαφήμιση ιστοσελίδων ClickMedia

Γιατί ClickMedia;

Η ClickMedia συμμετέχει στο πρόγραμμα Google Engage, είναι μέλος του IAB Hellas (Interactive Advertising Bureau – Οργανισμός Διαδραστικής Επικοινωνίας) και έχει εκτεταμένη εμπειρία στην υλοποίηση online campaigns στο Google (Adwords) και στα Social Media (Facebook ads).

Για κάθε διαφήμιση ιστοσελίδων που καλούμαστε να σχεδιάσουμε, η ομάδα της ClickMedia πραγματοποιεί ενδελεχή έρευνα ανταγωνισμού, στοχευμένη προσέγγιση του target group, επιμελείται την διαδικασία εύρεσης και ορθής χρήσης των λέξεων – κλειδιά και προτείνει την κατάλληλη online διαφήμιση που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε την online διαφήμιση της επιχείρησής σας!

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+