Το φυσικό κατάστημά σας στο διαδίκτυο

Ένα e-shop δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα φυσικό κατάστημα. Η κατασκευή eshop θα πρέπει να επιτυγχάνει ακριβώς αυτό: να μεταφέρει το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αποτελεσματική κατασκευή eshop πρέπει να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δυναμική της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να έχετε την εκτιμώμενη αύξηση πωλήσεων.

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο!

Η ομάδα της ClickMedia δεν αρκείται μόνο στην επιτυχή κατασκευή ιστοσελίδων και στην προώθηση ιστοσελίδων.  Μεταξύ άλλων, έχει αναπτύξει το ClickMedia E-Commerce, μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία μεγαλώνει και εξελίσσεται μαζί σας, δίνοντας σας την ευελιξία που χρειάζεται μια σύγχρονη επιχείρηση, όπως η δική σας. Το ClickMedia E-Commerce είναι σχεδιασμένο δίνοντας έμφαση στις κρίσιμες επιχειρησιακές λειτουργίες που είναι βασικές προκειμένου να απογειωθεί το κατάστημά σας.

Πωλήσεις από το internet

Το θέμα είναι να το βρουν!

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ClickMedia E-Commerce σας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας φίλτρων για την απλούστερη κατηγοριοποίηση των προϊόντων σας. Πρόκειται για μια έξυπνη και αποτελεσματική αρχιτεκτονική-απαραίτητος παράγοντας για αποτελεσματική κατασκευή ιστοσελίδων- καθώς με την ελαχιστοποίηση των προϊοντικών κατηγοριών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ο επισκέπτης εντοπίζει εύκολα και γρήγορα το προϊόν που αναζητά, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητες αγοράς προϊόντος και επιστροφής του επισκέπτη στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

E-shop πωλήσεις

Κερδίστε μια επιπλέον αγορά!

Ο έλεγχος της εμπορικής σας πολιτικής είναι πια στα χέρια σας! Με άλλα λόγια, επιλέγετε εσείς, χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις τα προϊόντα ή τις κατηγορίες προϊόντων τα οποία θέλετε να βάλετε σε προσφορά. Με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνετε τον επισκέπτη αφενός να εντοπίσει την προσφορά χωρίς να χάνει χρόνο και αφετέρου τον προτρέπετε να προχωρήσει σε μια επιπλέον αγορά.

Custom eshop

Φτιάξτε εσείς τη βιτρίνα σας!

Με το ClickMedia E-Commerce, εσείς επιλέγετε τα προϊόντα, τις προσφορές και τις εκπτώσεις που θέλετε να εμφανίζονται στην αρχική σελίδα. Εκμεταλλευτείτε την έξυπνη και ευέλικτη αυτή αρχιτεκτονική και ξεφύγετε από ένα «βαρετό» e-shop που θα έχει κάθε μέρα την ίδια βιτρίνα. Δείξτε σε όλους το εύρος των προϊόντων σας, αλλά και τις απόλυτα συμφέρουσες προσφορές και προτάσεις σας!

Μαζική εισαγωγή προϊόντων στο eshop

Μαζική εισαγωγή προϊόντων - Τόσο απλά!

Το πρώτο βήμα για την ενεργοποίηση ενός e-shop είναι η καταχώρηση των προϊόντων, μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία. Με τα εργαλεία που έχει αναπτύξει η ClickMedia, θα μπορέσετε εύκολα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και κυρίως χωρίς σπατάλη χρόνου να περάσετε όλα σας τα προϊόντα -από Excel- στην πλατφόρμα του ηλεκτρονικού εμπορίου ClickMedia E-Commerce.

eshop quick check out

Tέλος τα ατελείωτα κλικ μέχρι επιτέλους να ολοκληρωθούν όλα τα βήματα αγοράς!

Το one page checkout δίνει την δυνατότητα στον πελάτη σας να ολοκληρώσει την αγορά μέσα από μόνο μια σελίδα ..εύκολα, γρήγορα και απλά! Δεν υπάρχει λόγος ο επισκέπτης του site σας να καθυστερήσει για να γραφθεί ως μέλος στο ηλεκτρονικό κατάστημά σας, να κουραστεί και να φύγει. Συμπληρώνει τα στοιχεία του, επιλέγει τρόπο πληρωμής και τρόπο αποστολής, πληρώνει και … αυτό ήταν!

Google Analytics | Στατιστικά πωλήσεων

Το εργαλείο που θα σας λύσει τα χέρια!

Το Google Analytics είναι το Απόλυτο Εργαλείο Μέτρησης Απόδοσης των παραγόντων που παίζουν ρόλο στην αποτελεσματικότητα του e-shop σας, καθώς οι δυνατότητές του δεν περιορίζονται μόνο στην πηγή προέλευσης του επισκέπτη. Το ευφυές αυτό εργαλείο εντοπίζει τυχόν τρωτά σημεία, όπως από πού φεύγουν οι επισκέπτες καθώς και το ποσοστό αγορών και εγκατάλειψης. Επιτρέψτε μας να διαβάσουμε σωστά αυτά τα στοιχεία και να απογειώσουμε τις πωλήσεις του e-shop σας.

Eshop μεσω Facebook | Πωλησεις μεσω facebook

Facebook E-shop: Από το e-shopping στο social shopping και… social sharing it is!

Δημιουργούμε το δικό σας e-shop στο Facebook! Κάθε φορά που ο επισκέπτης κάνει like ή share σε ένα προϊόν στο ηλεκτρονικό κατάστημά σας στο Facebook, αυτομάτως το βλέπουν οι διαδικτυακοί του φίλοι, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να αναπαράγουν το like ή το share, να το δουν οι δικοί τους φίλοι να το αναπαράγουν και ούτω καθεξής. Υπάρχει άραγε καλύτερος τρόπος να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του e-shop σας στο Facebook;

κατασκευη eshop

Θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα;

Η κατασκευή ιστοσελίδων, η κατασκευή eshop και η προώθηση ιστοσελίδων δεν είναι απλή δουλειά. Απαιτεί ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις και παρακολούθηση των εξελίξεων:

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+