Μάχη για την πρωτιά

Στην αρένα του διαδικτύου η «επιβίωση» μιας ιστοσελίδας, η προσπάθεια για διάκριση από τον ανταγωνισμό, η παραμονή της σε υψηλές θέσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτών (η λεγόμενη προώθηση ιστοσελίδων) είναι μια διαρκής μάχη, η οποία απαιτεί ευέλικτους και έξυπνους χειρισμούς. Η προώθηση και παραμονή ενός site στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης ή για να το θέσουμε διαφορετικά η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας, δεν είναι απλά ένας «προτεινόμενος» τρόπος ανάδειξης της, είναι επιτακτική ανάγκη.

Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης

Ένα λειτουργικό και αποτελεσματικό site πρέπει να είναι «φιλικό προς τις μηχανές» αναζήτησης για να σας βρίσκει η Google

Μετάφραση: τα κείμενα του site δεν πρέπει απλώς να περιέχουν τις λέξεις - κλειδιά με τις οποίες ο δυνητικός επισκέπτης αναζητά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Τι πραγματικά σημαίνει αυτό; Η Google, όπως και κάθε μηχανή αναζήτησης έχουν θεσπίσει μια σειρά από κανόνες, τους οποίους κάθε site πρέπει να τηρεί με ευλάβεια, αν θέλει να απολαμβάνει την εύνοια των μηχανών αναζήτησης και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά!Ήρθε η ώρα για seo προώθηση ιστοσελίδων.

seo για την πρωτη σελιδα του Google

Και η Google σας βρήκε! Όμως που σας τοποθέτησε;

Αν δεν είστε στην πρώτη σελίδα, ο ανταγωνισμός θα τρίβει τα χέρια του. Συνεπώς, η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας δεν μπορεί να βασίζεται μόνο στην ορθή χρήση και εντοπισμό των λέξεων - κλειδιά. Αυτό που χρειάζεται είναι μια σειρά ενεργειών για την προώθηση ιστοσελίδων ή αλλιώς βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης!

πρωτη σελιδα Google | SEO

Η περιβόητη 1η σελίδα!

Μια θέση στην 1η σελίδα στις μηχανές αναζήτησης πλέον είναι ο ευσεβής πόθος όσων έχουν αντιληφθεί αφενός πως λειτουργεί το διαδίκτυο και αφετέρου ότι η έξυπνη αξιοποίηση των θαυματουργών εργαλείων που αυτό μας παρέχει αποτελεί το κλειδί για μια επιτυχημένη online παρουσία.

Αυξηση πωλησεων απο την πρωτη σελιδα

Σίγουρα θα σας δουν!

Διατηρώντας τη θέση του site σας στην 1η σελίδα, δημιουργείτε όλες τις προϋποθέσεις και θέτετε τα θεμέλια για την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand, των υπηρεσιών και προϊόντων σας. Μια ιστοσελίδα που εμφανίζεται σταθερά στην 1η σελίδα -αποτέλεσμα ενεργειών προώθησης ιστοσελίδων- αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για την αύξηση της κινητικότητας στο site σας, ενισχύει την αξιοπιστία και την εγκυρότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Περισσοτερη επισκεψιμοτητα απο την πρωτη σελιδα

Έχετε την εύνοια των κλικ!

Οι επισκέπτες σας εμπιστεύονται με τα κλικ τους και σταδιακά δημιουργούν μια κοινότητα πιστών πελατών (brand loyalty) γύρω από το brand σας, αυξάνοντας σημαντικά τις πωλήσεις σας.

Γιατί ClickMedia

Στην ClickMedia πραγματοποιούμε ενδελεχή έρευνα ως προς τον εντοπισμό και την ορθή αξιοποίηση των λέξεων - κλειδιά καθώς και λεπτομερή ανάλυση του ανταγωνισμού. Ακολουθούμε συγκεκριμένη μεθοδολογία για τον σχεδιασμό και υλοποίηση μιας καμπάνιας προώθησης ιστοσελίδων (SEO). Δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες, τηρώντας τη δέσμευσή μας για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

seo προώθηση ιστοσελίδων

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+