Μην διώχνετε τους πελάτες σας

Ανανέωση σημαίνει Εξέλιξη

Στο διαδικτυακό κόσμο όλα τρέχουν και αλλάζουν πολύ γρήγορα. Αυτό που ήταν «σύγχρονο» πέρυσι, φέτος έχει αντικατασταθεί από κάτι άλλο, πιο μοντέρνο, πιο εξελιγμένο. Αν θεωρείτε, ότι το site σας δείχνει ξεπερασμένο και έχετε την αίσθηση ότι τα sites των ανταγωνιστών σας φαίνονται καλύτερα από το δικό σας ήρθε η ώρα να κάνετε αυτό που θα βελτιώσει την εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Να προχωρήσετε σε ανανέωση εικαστικού site! Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που ανανεώσατε ή αναβαθμίσατε το site σας;

 
Μην διώχνετε τους πελάτες σας

Μην διώχνετε τους πελάτες σας

Μια ιστοσελίδα που δεν ανανεώνεται συχνά, πιθανόν να αποτελεί τον βασικό παράγοντα για τις χαμένες επιχειρηματικές ευκαιρίες και για παράπονα πελατών. Εάν το μήνυμα που θέλετε να περάσετε ως επιχείρηση έχει αλλάξει και το site σας δεν αναδεικνύει πια το μέγεθος και την δυναμική της επιχείρησής σας, τότε ήρθε ο καιρός να κάνετε μια για ριζική ανακατασκευή ιστοσελίδας.

 
Κάντε τους να σας προσέξουν

Κάντε τους να σας προσέξουν

Ένα site θα πρέπει να έχει ένα μοντέρνο καινοτομικό design, το οποίο θα τραβήξει την προσοχή του επισκέπτη, ώστε να μην φύγει αμέσως! Θα πρέπει να φορτώνει γρήγορα, να είναι εύκολο στην χρήση, να γίνεται αμέσως κατανοητός ο τρόπος πλοήγησης στις σελίδες του, να είναι σωστά οργανωμένο και, πάνω από όλα, να έχει περιεχόμενο που ενδιαφέρει τους επισκέπτες του.

Τα sites του μέλλοντος δεν είναι στατικά

Τα sites του μέλλοντος δεν είναι στατικά

Ο μόνος τρόπος για να μπορεί μια επιχείρηση να ανταποκρίνεται γρήγορα στις αλλαγές του περιβάλλοντος της είναι τα δυναμικά sites, και ιδιαίτερα αυτά που βασίζονται σε συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (Web Content Management System ή CMS), τα οποία επιτρέπουν στον διαχειριστή του site να ενημερώνει εύκολα το περιεχόμενό του. Και μη ξεχνάτε, ότι οι μηχανές αναζήτησης επιβραβεύουν τα sites που ανανεώνονται συνεχώς.

Το site σας είναι πηγή πληροφόρησης

Το site σας είναι πηγή πληροφόρησης

Ήρθε η στιγμή να περιορίσετε τα flash που αποσπούν την προσοχή των επισκεπτών από το περιεχόμενο του site σας και να δώσετε έμφαση στις πληροφορίες για τα προϊόντα σας και στο ποιοτικότερο περιεχόμενο για τους επισκέπτες σας. Να θυμάστε πάντοτε σε ότι αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων, ότι ο χρόνος του επισκέπτη σας είναι πολύτιμος και ο εντοπισμός της πληροφορίας που τον ενδιαφέρει θα πρέπει να γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Case Study: Goldair Cargo SA

Και όμως, είναι η ίδια εταιρεία! Ποια εικόνα νομίζετε ότι αναδεικνύει το μέγεθος, την εμβέλεια και την δυναμική της;

Πρίν
before
Μετά
after
 
Με την υπογραφή της ClickMedia

Με την υπογραφή της ClickMedia

Η ClickMedia εντοπίζει τα κακώς κείμενα του υφιστάμενου site, μελετά τις ανάγκες σας και προχωρά στον σχεδιασμό, την κατασκευή και στην υλοποίηση ενός νέου, σύγχρονου εικαστικού (template),-με άλλα λόγια στην ανανέωση εικαστικού site- ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της εταιρείας σας. Η ομάδα μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην αρχιτεκτονική του περιεχομένου ώστε ο επισκέπτης να εντοπίζει εύκολα την πληροφορία που αναζητά, στην εύκολη πλοήγηση όσο και στην εικαστική προσέγγιση η οποία θα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Για τους προγραμματιστές σας

Για τους προγραμματιστές σας…

Αναλόγως της πλατφόρμας που έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του site ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, η ClickMedia μπορεί να υλοποιήσει τις διορθωτικές ενέργειες και να ενσωματώσει το νέο εικαστικό στο υφιστάμενο site σας ή να σας παραδώσει σε μορφή XHTML/CSS την αρχική σελίδα και μια ενδεικτική εσωτερική, τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι προγραμματιστές της εταιρείας σας για την προσαρμογή του site σας στη νέα σχεδίαση.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+