Οδηγίες ρύθμισης του Outlook 2003 για λήψη / αποστολή email

 Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να έχετε τα παρακάτω:

1. Την διεύθυνση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας (θα το χρησιμοποιήσετε ως όνομα χρήστη).
2. Τον κωδικό πρόσβασης της αλληλογραφίας σας.


Καθώς ακολουθείτε τις οδηγίες για να ρυθμίσετε τo Οffice 2003, θα πρέπει να συμπληρώνετε τις φόρμες με τα πραγματικά στοιχεία, αντί για mail.yourdomain.gr θα πρέπει να συμπληρώνετε στη θέση του yourdomain.gr το δικό σας domain. Για παράδειγμα αν το domain σας ήταν clickmedia.gr o διακομιστής εισερχομένης και εξερχόμενης αλληλογραφίας  θα ήταν mail.clickmedia.gr.

Για να ρυθμίσετε την εφαρμογή Οffice 2003 ώστε να την χρησιμοποιήσετε για την λήψη και την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Ανοίξτε το Οffice 2003  στο οριζόντιο μενού που βρίσκετε στην κορυφή του παραθύρου κάντε κλικ στο Εργαλεία και στην συνέχεια στο Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  step1

   

  2. Στο νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέξτε την πρώτη επιλογή Προσθήκη νέου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πατήστε το κουμπί Επόμενο.

  step2  3. Στην επόμενη οθόνη επιλέξτε ως τύπο διακομιστή την δεύτερη επιλογή POP3 ή IMAP και πατήστε το κουμπί Eπόμενο.

  step3  4. Στην επόμενη φόρμα στα στοιχεία χρήστη συμπληρώνετε το όνομα σας όπως θα εμφανίζετε στους παραλήπτες των μηνυμάτων σας και την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
  Στα στοιχεία διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας  εισάγετε τα στοιχεία που αναγράφονται δίπλα από το Διακομιστής Εισερχόμενης Αλληλογραφίας και έχουν τη μορφή mail.yourdomain.gr. Την ίδια διαδικασία ακλουθούμε και για την συμπλήρωση του διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας (SMTP) όπου εισάγετε τα στοιχεία που αναγράφονται δίπλα από το Διακομιστής Εισερχόμενης Αλληλογραφίας (SMTP).


  Στα στοιχεία σύνδεσης συμπληρώνετε το όνομα χρήστη (είναι η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και τον κωδικό που σας έχουν δοθεί.
  Μόλις εισάγετε όλα τα παραπάνω στοιχεία πατήστε το κουμπί  Έλεγχος ρυθμίσεων λογαριασμου.


  Σημείωση: Την διεύθυνση αλληλογραφίας, τον κωδικό πρόσβασης και τις ρυθμίσεις των διακομιστών θα τα έχετε λάβει με σχετικό email.

  step4

  5. Το νέο παράθυρο που θα ανοίξει θα ελέγξει αν οι ρυθμίσεις που εισάγατε είναι σωστές. Εάν δεν βρεθούν σφάλματα πατήστε το κουμπί Κλείσιμο και μετά το κουμπί Επόμενο.
  Σε περίπτωση που εμφανιστούν σφάλματα πατήστε το κουμπί Κλείσιμο , ελέγξτε ξανά τις ρυθμίσεις που έχετε εισάγει και δοκιμάστε ξανά πατώντας το κουμπί Έλεγχος ρυθμίσεων.

  step5

  6. Στο τελευταίο βήμα πατήστε το κουμπί Τέλος.

  step6

  7. Είστε έτοιμοι να στείλετε και να λάβετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+