Οδηγίες ρύθμισης του Outlook 2010 για λήψη / αποστολή email

Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να έχετε τα παρακάτω:

1. Την διεύθυνση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας (θα το χρησιμοποιήσετε ως όνομα χρήστη).
2. Τον κωδικό πρόσβασης της αλληλογραφίας σας.

Καθώς ακολουθείτε τις οδηγίες για να ρυθμίσετε το Outlook 2010, θα πρέπει να συμπληρώνετε τις φόρμες με τα πραγματικά στοιχεία, αντί για mail.yourdomain.gr θα πρέπει να συμπληρώνετε στη θέση του yourdomain.gr το δικό σας domain. Για παράδειγμα αν το domain σας ήταν clickmedia.gr o διακομιστής εισερχομένης και εξερχόμενης αλληλογραφίας  θα ήταν mail.clickmedia.gr.

Για να ρυθμίσετε το Outlook 2010 ώστε να το χρησιμοποιήσετε για την λήψη και την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

 

1. Ανοίξτε το Οffice 2010  στο οριζόντιο μενού που βρίσκετε στην κορυφή του παραθύρου κάντε κλικ στο Aρχείο και στην συνέχεια στο Ρυθμίσεις λογαριαμου.

step1.1

 

2. Στο νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέξτε την πρώτη επιλογή Δημιουργία.
step2 

 

3. Στην επόμενη οθόνη επιλέξτε Μη αυτόματη διαμόρφωση ρυθμίσεων διακομιστή ή πρόσθετων τύπων διακομιστή και πατήστε το κουμπί Επόμενο.
step3.1 

 

4. Στην επόμενη φόρμα στα στοιχεία χρήστη συμπληρώνετε το όνομα σας όπως θα εμφανίζετε στους παραλήπτες των μηνυμάτων σας και την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
Επιλέγετε ως τύπο λογαρισμού POP3 ή IMAP


Στα στοιχεία διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας εισάγετε τα στοιχεία που αναγράφονται δίπλα από το Διακομιστής Εισερχόμενης Αλληλογραφίας και έχουν τη μορφή mail.yourdomain.gr. Την ίδια διαδικασία ακλουθούμε και για την συμπλήρωση του διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας (SMTP) όπου εισάγετε τα στοιχεία που αναγράφονται δίπλα από το Διακομιστής Εισερχόμενης Αλληλογραφίας (SMTP).
Στα στοιχεία σύνδεσης συμπληρώνετε το όνομα χρήστη (είναι η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και τον κωδικό που σας έχουν δοθεί.

step3.3

Μόλις εισάγετε όλα τα παραπάνω στοιχεία πατήστε το κουμπί  Έλεγχος ρυθμίσεων λογαριασμού.
Σημείωση: Την διεύθυνση αλληλογραφίας, τον κωδικό πρόσβασης και τις ρυθμίσεις των διακομιστών θα τα έχετε λάβει με σχετικό email.

 
5. Το νέο παράθυρο που θα ανοίξει θα ελέγξει αν οι ρυθμίσεις που εισάγατε είναι σωστές. Εάν δεν βρεθούν σφάλματα πατήστε το κουμπί Κλείσιμο και μετά το κουμπί Επόμενο.
Σε περίπτωση που εμφανιστούν σφάλματα πατήστε το κουμπί Κλείσιμο , ελέγξτε ξανά τις ρυθμίσεις που έχετε εισάγει και δοκιμάστε ξανά πατώντας το κουμπί  Έλεγχος ρυθμίσεων.
step4 

 

6. Στο τελευταίο βήμα πατήστε το κουμπί Κλείσιμο.
step5 

 

7. Είστε έτοιμοι να στείλετε και να λάβετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+