Αυξάνονται οι αγορές μέσω του internet

«Μύθος» ως φαίνεται είναι ότι οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τοinternet, αφού ετησίως υπολογίζεται ότι γίνονται στη χώρα μαςσυναλλαγές ύψους άνω των 2,5 δισ. ευρώ, μέσω ηλεκτρονικών αγορών, ενώοι ενεργές επιχειρήσεις των e-marketplaces ξεπερνούν τις 2.500.

Σύμφωναμε στοιχεία έρευνας του e-business forum, τα οποία παρουσιάστηκαν στο 14ο συνέδριο πληροφορικής infosystem, που έγινε στη Θεσσαλονίκη,εκτιμάται ότι κάθε χρόνο πραγματοποιούνται στην Ελλάδα πάνω από 2 εκατ. συναλλαγές μέσω των ηλεκτρονικών αγορών. Από αυτές, το 71,9% αφορά παραγγελίες προϊόντων και υπηρεσιών, το 67,2%  ηλεκτρονικές δημοπρασίες και ακολουθούν οι προμήθειες και η ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πύργος του ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη ανακαινίστηκε μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας, καθώς όπως υποστηρίχθηκε στο συνέδριο οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες φέρνουν τις τιμές της αγοράς στα πραγματικά τους επίπεδα.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+