Ηλεκτρονική διεύθυνση έκτακτης ανάγκης για τους ταξιδιώτες

Σε μια περίοδο που πολλοί ταξιδιώτες αντιμετωπίζουν δυσκολίες, η Επιτροπή προσφέρει στους πολίτες της αυτή τη συγκεκριμένη και προσβάσιμη υπηρεσία.

Ο ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τις μεταφορές, Antonio Tajani, ενεργοποίησε ηλεκτρονική διεύθυνση έκτακτης ανάγκης passengersrights@ec.europa.eu στην οποία οι ταξιδιώτες θα μπορούν να υποβάλλουν απευθείας τις ερωτήσεις τους σχετικά με τις απεργίες, τις καθυστερήσεις και τις ακυρώσεις πτήσεων, καθώς και τις υπεράριθμες κρατήσεις (overbooking).

Σε μια περίοδο που πολλοί ταξιδιώτες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην Ευρώπη, η Επιτροπή προσφέρει στους πολίτες της αυτή τη συγκεκριμένη και προσβάσιμη υπηρεσία. Όπως δήλωσε ο Επίτροπος, «οι κοινοτικοί κανόνες για τα δικαιώματα των επιβατών πρέπει να εφαρμόζονται αυστηρά. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ενημερώνει όσους χρησιμοποιούν αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση για το πώς πρέπει να ασκούν αυτά τα δικαιώματα».

Πηγή: Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+