«Τρέχουν» οι e-κρατήσεις στα ξενοδοχεία

Με ταχύτητα αναπτύσσεται ο τομέας των ηλεκτρονικών κρατήσεων στα ξενοδοχεία, ο οποίος αποτιμήθηκε στα 59 δισ. ευρώ το 2007 και αντιπροσωπεύει ποσοστό 25% στη συνολική ευρωπαϊκή τουριστική αγορά το 2007, ενώ σε διεθνείς έρευνες προβλέπεται ότι η αξία του θα ανέλθει το 2010 στα 91 δισ. ευρώ, διαμορφώνοντας το 35% της συνολικής ευρωπαϊκής ταξιδιωτικής αγοράς.

Τα παραπάνω στοιχεία συζητήθηκαν στο workshop «Google ΑdWords: Sell your rooms» που διοργάνωσαν η xenia Εκθέσεις- Συνέδρια σε συνερηασία με την Google στις 26 Φεβρουαρίου, όπου παρουσιάστηκαν τα διαδικτυακά εργαλεία μάρκετινγκ της μηχανής αναζήτησης, από τα οποία μπορούν να ωφεληθούν οι ξενοδοχειακές μονάδες και οι επιχειρήσεις του τουριστικού real estate.

Οπως τονίστηκε μάλιστα, παρά την κρίση ο αριθμός αναζητήσεων που αφορούν τα ξενοδοχεία τον Ιανουάριο του 2009 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2008 αυξήθηκε κατά 64% στη ρωσική αγορά, 13% στη Γερμανία και 9% στην Αγγλία.

 

Πηγή: Εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ"

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+