Στις 25 Σεπτεμβρίου το Διεθνές Συνέδριο Πληροφορικής στην Αθήνα

Tο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2009 στην Αθήνα, το 4ο Μεσογειακό Συνέδριο Πληροφοριακών Συστημάτων (MCIS’09).

 

Η συγκεκριμένη διεθνής συνάντηση θεωρείται από τις πιο σημαντικές στο χώρο των Πληροφοριακών Συστημάτων διεθνώς και είναι επίσημο συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΑΙS) με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επεξεργασίας Πληροφοριών (IFIP). Αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 300 εμπειρογνώμονες (από 40 και πλέον χώρες) με 150 ομιλίες κυρίως από τις χώρες της Μεσογείου για να συζητήσουν θέματα των Π.Σ. όπως νέες εφαρμογές/υπηρεσίες, νέες τεχνικές ανάπτυξης συστημάτων, αναγκαίες πολιτικές και θεσμικές παρεμβάσεις, πρωτοποριακές περιπτώσεις (best-practices), εξελίξεις σε θέματα τεχνολογιών και υποδομών, μελλοντικά σενάρια αξιοποίησης των πληροφοριακών συστημάτων κ.λ.π.

To συνέδριο θα διεξαχθεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πατησίων 76). Την ευθύνη της τοπικής οργάνωσης την έχουν τα Εργαστήρια Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) και Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης (IST) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο site του Συνεδρίου.

 

Πηγή: www.kathimerini.gr

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+