Νέα υπηρεσία υποστήριξης επαγγελματιών στο Διαδίκτυο

Μια νέα υπηρεσία γραμματειακής υποστήριξης μέσω Internet και τηλεφώνου έρχεται να διευκολύνει γιατρούς δικηγόρους, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, η grammateia.gr. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «η υπηρεσία αυτή λειτουργεί με πλήρη πακέτα υπηρεσιών που ξεκινούν από 100 ευρώ ανά μήνα!

Στη grammateia.gr τα τηλεφωνήματα απαντώνται πάντοτε από εκπαιδευμένη γραμματέα. Με τη grammateia.gr μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις δραστηριότητές σας αξιοποιώντας:

α)
Υπηρεσίες εξειδικευμένες για το επάγγελμά σας
β) Δυνατότητα διαχείρισης των ραντεβού, των φαξ, των παραγγελιών, και των e-mail σας
γ) Ακρίβεια και αμεσότητα στην ενημέρωση των μηνυμάτων σας με 5 τρόπους: απλό τηλεφώνημα, φαξ, email, SMS, και Internet χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Τρόπος λειτουργίας της υπηρεσίας grammateia.gr
Με εκτροπή του σταθερού ή και του κινητού σας τηλεφώνου, στις ώρες που επιλέγετε να την ενεργοποιείτε. Όταν χτυπήσει η γραμμή σας από τις 9:00 ως τις 21:00, μια επαγγελματίας γραμματέας θα απαντήσει με τον χαιρετισμό που εσείς έχετε καθορίσει, θα κρατήσει το μήνυμα, το όνομα και το τηλέφωνο εκείνου που σας κάλεσε, και θα σας ενημερώσει με τον τρόπο και στον χρόνο που έχετε καθορίσει» .

 

Πηγή: www.kathimerini.gr

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+