Στο Facebook 1 στους 4 Έλληνες

Περισσότεροι από 2,8 εκατ. είναι οι Έλληνες που διαθέτουν λογαριασμό στο Facebook, τη γνωστή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης του Διαδικτύου, η οποία συνολικά έχει περί τα 481 εκατ. χρήστες. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα πιο πρόσφατα στοιχεία του Facebakers (www.facebakers.com), μία ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τα στατιστικά του Facebook.

Στην παγκόσμια κατάταξη η Ελλάδα βρίσκεται στην 28η θέση, μία αρκετά καλή επίδοση αν αναλογιστεί κανείς ότι η χώρα μας δεν διεκδικεί δάφνες όσον αφορά στη διείσδυση των ψηφιακών τεχνολογιών. Θα πρέπει, πάντως, να επισημανθεί ότι το Facebakers δεν μπορεί να υπολογίσει πόσοι είναι οι Έλληνες, οι οποίοι χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση το Facebook, αν και η εκτίμηση είναι ότι τουλάχιστον 1,5 εκατ. είναι ενεργοί χρήστες. Επίσης, οι άνδρες είναι περισσότεροι καθώς ο ελληνικός ανδρικός πληθυσμός αριθμεί 1.556.220 χρήστες έναντι 1.216.380 γυναικών.

 

Πηγή: www.imerisia.gr

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+