Ιστορικό ρεκόρ για τη μετοχή της Google

 

Η Google ουσιαστικά είναι μια διαφημιστική εταιρεία-μεγαθήριο, αλλά επίσης και μια πηγή πληροφοριών προσωπικού χαρακτήρα, τις οποίες συλλέγει μέσα από μια ποικιλία δημοφιλών υπηρεσιών.

Η κεφαλαιοποίηση της Google έφτασε τα 262,82 δισεκατομμύρια δολάρια με την τιμή τής μετοχής της να είναι λίγο πάνω από τα 796 δολάρια την Παρασκευή, κάτι που γεννάει ένα ερώτημα: Θα καταφέρει να σπάσει το φράγμα των 1.000 δολαρίων;

Ορισμένοι αναλυτές, πιστεύουν ότι κατά τους επόμενους 12 μήνες η μετοχή της Google θα φτάσει τα 1.000 δολάρια, καθώς η βιομηχανία συνεχίζει να τείνει προς την mobile αγορά και επίσης, επειδή η Google μπορεί να αυξήσει το κόστος των διαφημίσεων.

Γεγονός είναι πάντως, ότι σε αντίθεση με την Apple, η οποία είδε την τιμή τής μετοχής της να πέφτει κατακόρυφα, η Google δεν έχει χάσει μερίδιο της αγοράς σε βασικούς τομείς.

Πηγή: PC Mag

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+