Τα κενά του Facebook Graph Search θα καλύπτει το Bing

Επειδή το Facebook Graph Search έχει φτιαχτεί για να βρίσκει πληροφορίες για πράγματα που αφορούν το Facebook και μόνο, κάποια από τα ερωτήματα είναι σίγουρο ότι θα παραμένουν αναπάντητα. Για τις περιπτώσεις αυτές το Facebook εμπιστεύεται το Bing και η σχέση που έχει με την Microsoft δυναμώνει.

Το Bing, η μηχανή αναζήτησης της Microsoft, χρησιμοποιείται ήδη στο Facebook όπως και το Bing Maps. Πλέον οι απαντήσεις του Facebook Graph Search που θα ξεφεύγουν από το Open Graph και την γνώση που έχει το Facebook για τους χρήστες τους, θα βρίσκουν απάντηση από το web και την πληροφορία που έχει κάνει crawl το Bing.

Το Social Graph του Facebook αναλαμβάνει να ψάξει το ίδιο το Facebook και τα υπόλοιπα περνάνε στην Microsoft. Μην σαν φανεί περίεργο αν πολύ σύντομα δούμε δυνατότητα αναζήτησης στο Facebook μέσα από Windows Phone 8 και Windows 8. Τα 240 εκατομμύρια δολάρια που επένδυσε η Microsoft στο Facebook όταν το site αντιμετωπιζόταν ακόμα ως αστείο, αποδίδουν αργά αλλά σταθερά. Η Microsoft απολαμβάνει τους καρπούς της συνεργασίας και πιθανότατα να κερδίσει χρήματα από διαφημίσεις στο Bing.

Πηγή: pestaola

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+