Μη αναμενόμενη εξαγορά από τη Walmart

Πριν λίγες μέρες, η Walmart, η μεγαλύτερη αλυσίδα supermarket στον κόσμο, εξαγόρασε την Torbit, μια cloud-based υπηρεσία επιτάχυνσης ιστοσελίδων, με στόχο τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων του e-shop της σε υπολογιστές, tablets και κινητά τηλέφωνα.

 Η Walmart περιγράφει την Torbit ως καινοτόμο FEO (Front End Optimazation), φιλοσοφία της οποίας είναι να «κάνει το διαδίκτυο ένα ταχύτερο και καλύτερο κόσμο». Η τεχνολογία εκκίνησης (startup technology) της Torbit ελαχιστοποιεί το χρόνο αναμονής φόρτωσης των σελίδων βελτιώνοντας το αντίστοιχο περιεχόμενο τους την στιγμή που αυτές παραδίδονται στους browsers (συμπιέζοντας αρχεία για να ταιριάζουν καλύτερα με τα χαρακτηριστικά του browser). Παράλληλα, η Torbit προσφέρει μετρήσεις, analytics καθώς και εργαλεία βελτίωσης, ώστε να βοηθήσει τις εταιρείες να ενισχύσουν την διαδικτυακή τους παρουσία.
Πρόκειται για μια κίνηση στρατηγικής από την Walmart, μια πολύ συντηρητική εταιρεία που σχετικά πρόσφατα επενδύει στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η οποία φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο του internet, υπογραμμίζοντας την ανάγκη παροχής υπηρεσιών internet υψηλής ποιότητας. Αν μη τι άλλο, η Walmart προτίμησε να κρατήσει την Torbit για τον εαυτό της, αξιοποιώντας όλες τις υπηρεσίες της, παρά να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία της απλά για να επανασχεδιάσει το site της. Τυχαίο;

 

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+