7 τρόποι να στείλετε το pc σας πριν την ώρα του!

Τι συμβαίνει όταν περνάει ο πρώτος καιρός, τα μέλια φύγουν και αρχίσετε και αδιαφορείτε για το όχι και τόσο πια «νέο» τεχνολογικό σας απόκτημα;

ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ το νεό σας pc, smartphone, tablet;Από εκεί που το προσέχατε σαν κόρη οφθαλμού, δεν βγάζατε το προστατευτικό αυτοκόλλητο από την οθόνη (μα τέτοια φροντίδα;;) ξαφνικά…το πετάτε άτσαλα στην τσάντα σας, το ξεχνάτε πάνω στην κουβέρτα….και μετά γκρινιάζετε ότι σας χάλασε..!!! όχι φίλοι μου…φταίτε!! Αλλά, πάντα υπάρχει ελπίδα για όσους το πάθημα έγινε μάθημα:

Μην αφήνετε το laptop σας πάνω στο κρεβάτι, στο χαλί, στην κουβέρτα. Άμα θέλει να ξεκουραστεί, ας ξεκουραστεί στη θήκη του ή στη βάση του.

  1. Μην το μεταφέρετε χωρίς τη θήκη του. Το θέαμα μιας σπασμένης οθόνης και ενός ζουληγμένου κουμπιού, πιστέψε μας δεν θα σας αρέσει καθόλου
  2. το νου σας με τα καλώδια! Προσέξτε λιγάκι έτσι όπως τα τυλίγετε και μην τα μπερδεύετε!
  3. Που και που πατήστε το κουμπάκι «αποσύνδεση»! Θα την αποτελειώσετε την άμοιρη την μπαταρία!
  4. Ναι, εντάξει! Δεν καθαρίζουμε την οθόνη του υπολογιστή και το πληκτρολόγιο με υγρό για τα τζάμια! Μην πάτε γυρεύοντας για μπελάδες…!
  5. Να αφαιρείτε τις εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης μόνο κατόπιν ένδειξης, η οποία σας το επιτρέπει. Για κάποιο λόγο θα υπάρχει ! (Η ένδειξη!)
  6. Κάντε back up συχνά!!!! Θα χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια!

Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν και άλλα τέτοια «εγκλήματα» που σκοτώνουν …τα τεχνολογικά μας αποκτήματα!!! Αν έχετε να προσθέσετε κάτι…ελεύθερα!!!

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+