Το Australis είναι το νέο UI από τον Mozilla!

Επιτέλους, o Mozilla λανσάρει στον Firefox ένα νέο UI, το οποίο, όμως, μοιάζει εκπληκτικά με το Chrome. To Australis αποτελεί μέχρι στιγμής τη μεγαλύτερη αλλαγή στο interface του Firefox, ενοποιώντας το εικαστικό του Firefox σε όλες τις συσκευές που υποστηρίζει, παρέχοντας ταυτόχρονα, περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης από πριν.To Australis θα κάνει την επίσημη εμφάνισή  του στις αρχές του 2014 στον Firefox 28.

Η πρώτη αλλαγή που θα δούμε στο νέο Australis είναι ότι το κεντρικό θέμα είναι καμπυλωτό. Κυριαρχούν οι πολλές στρογγυλεμένες γωνίες, τα ανενεργά κουμπιά, τα οποία «σβήνουν» στο background, τα λιγότερα tab καθώς και ο επανασχεδιασμός του κουμπιού του κεντρικού μενού.
 
Επί της ουσίας το Australis  έχει 2 βασικούς στόχους: να κάνει τον Firefox να φαίνεται πιο σύγχρονος και να υπάρχει μια ομογενοποιημένη εμφάνιση σε όλες τις πλατφόρμες του Firefox από Windows σε  Linux  και από smartphones σε tablets. Με τον Australis ο Firefox φαντάζει πολύ διαφορετικός, ίσως πιο ελκυστικός από κάθε άλλη φορά.

Η αλήθεια είναι ότι το Australis μοιάζει εκπληκτικά με το Chrome και η απορία όλων είναι εάν μπορεί να το ανταγωνιστεί…!

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+