Το 56 % των Ελλήνων ενεργών χρηστών internet δηλώνει, πως τα social media αποτελούν άρρηκτο κομμάτι της κοινωνικής τους ζωής

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της Wave 7 -όπως αυτά παρουσιαστήκαν από την UM, μέλος της IPG Mediabrands- της τελευταίας έρευνας για τα Social Media και τις παγκόσμιες τάσεις στην κοινωνική δικτύωση, στην Ελλάδα, το 56% συμφωνεί, πως η κοινωνική δικτύωση αποτελεί άρρηκτο κομμάτι της κοινωνικής τους ζωής.

Πιο συγκεκριμένα 2 στους 3 χρήστες  δηλώνουν, πως παραμένουν διαρκώς συνδεδεμένοι στο internet ("always on"), αναδεικνύοντας τα social media ως ένα επιπλέον αν όχι βασικό μέσο διασκέδασης και προσωπικής έκφρασης.

Η νοοτροπία “always on” απόρροια της εξέλιξης και της διάδοσης των mobile συσκευών αναδεικνύει, ότι οι χρήστες ανά τον κόσμο είναι περισσότερο connected και για περισσότερες ώρες, γεγονός που αποκαλύπτει πως δεν υπάρχει κόπωση των χρηστών του internet.

Στο ευρύτερο παγκόσμιο πλαίσιο, σύμφωνα πάντα με την έρευνα Wave 7, όλες οι χώρες καταλήγουν, ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των social media έγκειται στην ικανότητά τους να ενισχύουν τις ανθρώπινες σχέσεις.

H έρευνα Wave 7 πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 2006 με δείγμα που ξεπερνά το 1 δισ. ενεργών χρηστών internet και αποτελεί την πρώτη μελέτη μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς αναδεικνύει τις δυναμικές αλλαγές που συντελούνται στο περιβάλλον των social media.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+