Έξυπνο Check In από τη Virgin Atlantic

Όσοι επιβάτες της Virgin Atlantic πετάνε με business class από το αεροδρόμιο Heathrow θα απολαμβάνουν για τις επόμενες 6 εβδομάδες έναν «έξυπνο» χαιρετισμό από το προσωπικό της εταιρείας καθώς το πλήρωμα της πρώτης θέσης θα υποδέχεται τους επιβάτες φορώντας Google Glass ή Sony SmartWatch 2.

Εκτός από το χαιρετισμό, το προσωπικό θα διενεργεί και την καθιερωμένη διαδικασία check in με τη βοήθεια των Google Glass ή του Sony SmartWatch 2, ενώ παράλληλα θα μπορεί να ενημερώνει τους επιβάτες για τον καιρό, να δίνει πληροφορίες για την πτήση και για διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον τόπο προορισμού τους σε διάφορες γλώσσες.

Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι πιλοτικό διάρκειας 6 εβδομάδων συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επαναληφθεί με μεγαλύτερη διάρκεια στο άμεσο μέλλον σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας. Παράλληλα με τα Google Glass και το Sony SmartWatch 2, η Virgin Atlantic δοκιμάζει και την iBeacon technology, η οποία επιτρέπει τους χρήστες iOS να εκμεταλλεύονται τις εκπτώσεις και να δέχονται ενημερώσεις για τις πτήσεις ενόσω βρίσκονται στο αεροδρόμιο Heathrow.

H Virgin Atlantic εδώ και πολλά χρόνια θεωρείται ως ένας ένθερμος early adopter καθώς υποδέχεται με ενθουσιασμό τα τεχνολογικά επιτεύγματα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν από τις πρώτες αεροπορικές εταιρείες που εισήγαγε την υπηρεσία προσωπικής τηλεόρασης στους επιβάτες της πρώτης θέσης το 1980.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+