Η Yahoo Ευρώπης μετακομίζει στην Ιρλανδία!

Η Yahoo Europe μετακομίζει από τις 21 Μαρτίου 2014 στην Ιρλανδία, σύμφωνα με αποκαλυπτική δήλωση της εταιρείας, μέσω της οποίας ενημερώνει μεταξύ άλλων τους χρήστες, ότι η μετακόμιση θα επιφέρει αλλαγές στους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου.

Η μεταφορά της Yahoo Europe στην Ιρλανδία γίνεται σε συνέχεια της περσινής δήλωσης της εταιρείας, στην οποία αποκάλυψε, ότι η εταιρεία πρόκειται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ιρλανδία, προχωρώντας μάλιστα σε 200 προσλήψεις. Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε η τεράστια υποδομή του κέντρου δεδομένων της Yahoo EMEA στην Ιρλανδία. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, η Yahoo αποφάσισε να προχωρήσει σε αναδιοργάνωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της και από τις 21η Μαρτίου 2014 να προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες που απολάμβαναν όλα τα ευρωπαϊκά sites από την Yahoo! EMEA στην Ιρλανδία, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι η μεταφορά της στην Ιρλανδία θα είναι προς όφελος των χρηστών.

«Η Yahoo τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για την Ιρλανδία καθώς φιλοξενεί τη Yahoo EMEA για περισσότερο από μια δεκαετία ενώ ήδη αποτελεί την «πατρίδα» για μερικούς από τους σημαντικότερους τεχνολογικούς κολοσσούς στον κόσμο» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

 

 

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+