Έρχονται οι wearable computers

H Samsung, η οποία μέχρι τώρα δεν ήταν πολύ ενεργή στο μέτωπο της έρευνας σχετικά με την δυνατότητα χρήσης γραφενίου για την κατασκευή chips, φαίνεται να έχει κάνει την σημαντικότερη ανακάλυψη που θα οδηγήσει στην εμπορική παραγωγή γραφενίου. Ανέπτυξε μια νέα τεχνική, με την οποία μπορεί να παραχθεί υψηλής ποιότητας ενιαίο κρύσταλλο γραφενίου, κατάλληλο για την παραγωγή γραφενίου τρανζίστορ επίδρασης πεδίου ( GFETs ) που μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί !

Το γραφένιο είναι το ιδανικό υλικό για χρήση σε ευέλικτες οθόνες , wearables και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές επόμενης γενιάς . Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πλησιάζουμε ταχύτατα στην εποχή των wearable υπολογιστών, δηλαδή των υπολογιστών που φοριούνται. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι όλο και περισσότερες εταιρείες (ανάμεσα σε αυτές και η Smasung) εστιάζουν στην παραγωγή καμπύλων κινητών και σε έξυπνα ρολόγια.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+