Είσοδος στη διαχείριση του site

Η πρόσβαση στο διαχειριστικό περιβάλλον του site γίνεται χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε σύγχρονο φυλλομετρητή (browser), όπως τον Internet Explorer, τον Mozilla Firefox, τον Opera, τον Safari  κλπ, ανοίγοντας την σελίδα:

www.yoursite.gr/administrator

Σε όλο το εγχειρίδιο υποθέτουμε ότι το όνομα του site που διαχειριζόμαστε είναι το yoursite.gr. Εσείς θα πρέπει  να το αλλάξετε με το πραγματικό όνομα του site σας.

Αν χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6, σας συνιστούμε να τον αναβαθμίσετε άμεσα στην νεότερη διαθέσιμη έκδοση του. Η έκδοση 6 είναι πολύ παλαιά, με σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ταχύτητας και ενδέχεται να έχετε προβλήματα με πράγματα που δεν λειτουργούν σωστά.

administration
 

Συμπληρώνουμε το όνομα χρήστη στο πεδίο Username και τον κωδικό πρόσβασης στο πεδίο Password και πατάμε το πλήκτρο Enter στο πληκτρολόγιο μας ή κάνουμε κλικ στο κουμπί Login. Αν κάνουμε λάθος, θα εμφανισθεί ξανά η οθόνη σύνδεσης με ένα μήνυμα που θα αναφέρει το λάθος που κάναμε (με κόκκινα γράμματα πάνω από το πλαίσιο σύνδεσης). Αν συμπληρώσαμε σωστά τα στοιχεία εισόδου, θα εμφανισθεί ο πίνακας ελέγχου (βλ. παρακάτω).

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες. Κάθε χρήστης έχει το δικό του όνομα χρήστη και τον δικό του κωδικό πρόσβασης. Σε επόμενη παράγραφο θα δούμε πως δημιουργούμε νέους χρήστες.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+