Εισαγωγή Υπερσυνδέσμου (Link) σε άρθρο

 Έχουμε 2 ειδών link που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέσα στα κείμενα του site.

Εσωτερικός σύνδεσμος (σύνδεσμος που οδηγεί σε άλλη σελίδα του site)
Για να προσθέσετε ένα link θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε τη λέξη, τη φράση ή την εικόνα που θα θέλατε να δημιουργήσετε το link και πατάτε το εικονίδιο «Insert / Edit link». Στο νέο παράθυρο που ανοίγει (εικόνα 10) κάνετε κλικ στην επιλογή «Μενού» και επιλέγετε τη σελίδα στην οποία θα οδηγήσει το link μόλις κάποιος το πατήσει. Μόλις επιλέξετε τη σελίδα θα δείτε ότι το πεδίο «URL» θα συμπληρωθεί από μόνο του με το link της σελίδας που διαλέξατε. Στο πεδίο «Target» επιλέγετε «Open in this window / frame» και πατάτε το κουμπί «Insert».
Εξωτερικός Σύνδεσμος (σύνδεσμος που οδηγεί σε άλλο site)


Για να προσθέσετε ένα εξωτερικό link θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε τη λέξη, τη φράση ή την εικόνα που θα θέλατε να δημιουργήσετε το link και πατάτε το εικονίδιο «Insert / Edit link»  (περιοχή 2 – εικόνα 8). Στο νέο παράθυρο που ανοίγει (εικόνα 10) θα γράψετε το URL του site που θέλετε (π.χ. http://www.clickmedia.gr) στο πεδίο «URL» (εικόνα 10). Στο πεδίο «Target» επιλέγετε «Open in new window» και πατάτε το κουμπί «Insert».

insert link article

Εισαγωγή υπερσυνδέσμου (link)

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+